onsdag, september 26, 2018
   
Text Size

Om Willy Landstedt

En liten presentation av mig.

Jag har varit musiker sen 15 årsåldern, då jag började spela i band, ofta experimentella, med brinnande intresse. Det var en härlig tid under flera år då man repade ca. 5 dagar i veckan, varvade det med slalomåkning och segling på somrarna.

Musiken har varit väldigt föränderlig under åren och innefattat allt från soft jazz, dansband, gammeldans, popband till hårdrock och schlager. Sedan 20 år tillbaks har jag i huvudsak jobbat som ensam trubadur både med akustisk gitarr och med elgitarr med  förinspelade bakgrunder (egentillverkade förstås). Med repertoar  från visa, danskväll till Afterskishow och Event uppträdande samt även konferencier.

De senaste 35 åren har varit en fantastisk tid med över 200 spelningar om åren både ensam och med band med omkring 6000 mil/år  i bilen, massor med otroligt roliga möten med härliga människor, resor utomlands med företagsgrupper, arrangemang på platser man aldrig kunnat drömma om.

Med resultat att repertoaren och erfarenheter spänner över många genrer och publiksorter.

Att få hålla i stora och små grupper människor som artist / aktivitetsledare är en stor inspiration och utmaning vid varje tillfälle, och jag måste erkänna att glädjen att spela och underhålla fortfarande brinner lika starkt.

Det genomgripande temat i mitt yrkesliv är nog de möten med alla sorts människor som ger en fantastisk kick och glädje för mig.

Numera arbetar jag med stor glädje både som ensamtrubadur samt även med band som duo, trio allt efter typ av engagemang

Restore Default Settings