Hur gör vi

Ni kan ringa 0708-876049 eller skicka Mail


  • Ni ringer eller mailar om datum
  • Vad vill ni att vi ska skapa ?
  • Var skall vi vara ?
  • Hur ser tidsplanen ut ?
  • Hur mycket kostar det ?

Jag kan även skapa en skräddarsydd upplevelse för er företagsfest med hjälp av min professionella DJ kollega. Oavsett om ni vill ha en mer avslappnad och tillbakalutad atmosfär eller om ni föredrar en riktig partystämning så kan jag skapa en musikalisk upplevelse som passar just er.

För en mer interaktiv underhållning kan jag anordna quiz och frågesporter som passar er bransch. Eller så kan jag leda en allsång med de mest populära låtarna från olika årtionden som både är kul och engagerande för alla åldrar.

Som konferencier eller moderator kan jag hjälpa till att skapa en smidig och professionell genomförande av ert evenemang. Jag har erfarenhet av att leda och sätta tonen för stora företagsmöten och evenemang och kan anpassa mig efter era önskemål och behov.

Och om ni vill ha lite mer kraft och energi på scenen, då ska ni definitivt välja att boka mitt band Willys hjältar. Vi spelar allt från klassisk rock till pop och soul och kan anpassa oss efter er smak och musikpreferenser.

Oavsett vad ni väljer så kan jag lova er en minnesvärd upplevelse som passar era önskemål och behov. Så kontakta mig idag för mer information och bokning!

EVENT genomförande av program och schema. Jag kan också hjälpa till med marknadsföring och kommunikation inför och under eventet. Sammanfattningsvis kan jag erbjuda en helhetslösning för att planera och genomföra ett lyckat event. Kontakta mig gärna för mer information och en personlig offert.Jag fakturerar Er för utfört framträdande med mitt aktiebolag som självklart har F-skatt

Kontakt

Här når ni Willy för bokningsförfrågan

willy.landstedt@telia.com

0708-876049